ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Nisan 2021 Cuma

oradan, şuradan konular



Sn. Erdoğan yine halkın ağzına balçalıyor!..

olmuyor ülkemizin efendisi! Fotoğrafları görüyor musun?

o Hummer SUV segmentinin en yenisi. 

Eğer doğrular yapılsa herkes iyi hayat yaşar ve iyi eğitim olanaklarına kavuşurdu.

Ülkemiz Allah'a şükür zengin ama gel görki hep birileri zengin. Bu nasıl oluyor?

Sn. Erdoğan! Herkese Hummer, Ferrari hediye etsene.
Nasıl olsa cebinizden çıkmıyor!..

Çaykur çay üretir ve satar ama gel görki Devletin olduğu için sadece halk için ücretli satış ya onlara?..

Neyse. Bu haber bu kadar.

Hala Diyarbakır Kürtlerin sanılır.. Hakkarili Kürt  Ersin Korkut isimli oyuncu tepki çekmiş sosyal medya da. Diyarbakır Kürtlerin Amed'i imiş. Ve Başkent. Kürtler, Diyarbakır Türkiye Cumhuriyetinin bir ilidir. Kürtler, Barzani ve PKK ile hayaller peşinde olun ya da Çanakkale Şehitliğini ziyaret ediniz. 

Sevgili Kürtler, Türkiye Cumhuriyeti Kürtdüstan olmaz! bu hayal ile yanmayın!..
C.H.P. her nekadar eleştiri alsa da ülkemizi size elleriyle teslim etmez. Bunu çok iyi anlayın. Mustafa Kemal Atatürk'ün teri hiç soğumadı ve ülkemizin yiğit evlatlarının vatan sevgisi hiç soğumadı. 

Vazgeçin Kardeşçe hep birlikte yaşayalım Ey Kürtler! 

Zalim ile işbirliği yapanlar hep kaybeder...
Şeytana papucunu ters giydirmek isteyenler de kaybeder... Ülkemizi bölme ve parçalama ile mutlu olacaklarını sanan aptallar, hevesleri kursağında kalır.

Diğer;

Ünlü kadın oyuncu Tuvana Türkay yağmurlu  soğuk bir günde yürürken magazin gazetecilerinin etrafını kuşatması ile (yarım ay vaziyeti) kısa süreli şaşkınlık yaşar. Sorular ve sorular çemberinde kısa cevaplar vermek zorunda kalmıştır. Bu zorunluluk yapımcının isteği ve gazetecilerin soru yağmurları...

Sn. Tuvana Türkay, yeni bir film veya dizi projesine başlamak için yapımcının uzattığı sözleşmeye imza atmışsınız.
Bu sözleşme maddelerini hiç okudunuz mu?

Tuvana Türkay, Bu sözleşme  sizi hiç korumuyor mu? Yapımcı ne derse o mu olmalı? Siz ünlüleri koruyan madde veya maddeler hiç yok mu?

Yabancı modeller özellikle Amerika'lı, öyle maddeleri varki kendilerini çok iyi koruyorlar.

Tuvana hanım, siz öncü olun da hem meslektaşlarınız hem de manken, modeller için koruyucu ve diğer yapılacak eklentilerle hukuki güvencenizi oluşturun.. neden? kimsenim kölesi olmayın. Paranın dahil kölesi olmayınız!..

Herkesin çevreci Ferrarisi olması dileğiyle yazıma son veriyorum.

Not: ücretsiz reklam içerir. Allah için ve insan, tabiat için yazarım. Hatasız ve kusursuz bir kimse hiç değilim. Elbette bu yazı; yalan ve yanlış veya belki kısmen doğru içerebilir.






Hiç yorum yok: