ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

11 Nisan 2021 Pazar

Oyun oyna

Size Ovilex Software ürünü Taxi Sim ve Driving School Sim mobil oyunlarından ikisini; kısaca ödül nasıl kazanılır ile ilgili sorulara kısacık cevaplar vereceğim. 

App Store hakkında bilgim olmadığı için Google Play marketten oyunlara nasıl ulaşacağınızı anlatayım.

Google Play uygulamasını açın. Arama çubuğuna 'Ovidiu Pop' ismini yazarak aratın.
Ovilex Software yazılımcısı Ovidiu Pop ismi ile Google Play üzerinden oyun severlere oyunlarını sunuyor. Anladıysanız konuya giriş yapayım.

Ovilex Software oyunlarının dili ingülizce. İngilizce bilmiyorsanız mühim değil. Öğrenmesi ve anlaşılırlığı oldukça iyi seviyede. Yaşınız küçük olabilir veya büyük olabilir ama anlamak sizler için zor ise Türkçe dilinde Türk oyun yazılımcılarının oyunları Google Play Markette mevcuttur. Yabancı ülkelerin oyun üreticilerinden ücretsiz ve ücretli olmak üzere Türkçe dilimiz ile oynayabileceğiniz çeşitli oyunlar var ve siz sadece bir seçim yapınız.

Taxi Sim ile başlayalım.

Bu oyunu ücretsiz ve çevrimdışı oynayabilirsiniz. Online oynamak istemiyorsanız  kayıt olmanıza hiç gerek yok! 

Size verilen ücretsiz taksi ile yeşil renk ile belirtilen yeşil oklarla gösterilen müşterileri almanız gerekiyor. Navigasyon üzerinden (navigasyonu doğru okuyunuz) müşterileri gitmek istedikleri adrese götürün.

Eğer internetiniz açıksa video reklam izleyerek kazancınızı artırabilir ve yine video reklam izleyere hasarlı aracınızı tamir ettirebilir ve eğer isterseniz aracınıza yakıt satın alabilir ve aracınızı yıkatabilirsiniz.

Böylece video reklam izleme ile hem kazançlarınızı arttıracak hem de yakıt, yıkama ve servis ücretini ödiyebileceksiniz. 

Biriktirdiğiniz oyun içi sahte paralar ile en ucuzundan lüks taksi satın alnız. Ve kazancınız X 2.5 katı olacaktır. Özellikle turuncu ok ile belirtilen müşterileri alarak kazancınız artacaktır. 

Böylece birikimleriniz ile en pahalı taksiyi alabileceksiniz. 

Son olarak şunu da ifade edeyim;
Bazı müşterileri alamayabilirsiniz. Bazı ücretler size ödenmeye bilir. Dert etmeyin!

Şehir sayısı çok az. Ve hep aynı yerlerde gidiyorsunuz. 

Oyun içi ekran fotoğraflarını alabileceksiniz. 

Private ingilizcesi Özel anlamına gelen seçeneği garaj içinden seçtiğinizde aracınız sivil araçlar gibi olacak ve buğday sarısı renginde değil sizin özel arabanız gibi görünecektir. Sadece özel taksilerin navigasyonlarında müşterilerinizi görebilecek ve navigasyon üzerinden istediğiniz müşteriyi seçerek ve ekranda ingilizce olarak ekranın üstünde çıkan yazıya yes veya accept butonlarına tıklayarak da otomatik olarak sizi aracınıza uygun olan müşteriye doğru navigasyon üzerinden götürecektir.

Sonuç olarak iyi bir oyun oynamış olacaksınız. Farklı oyunlar ile sıkılganlığınızı üzerinizden atabilirsiniz. 

Driving School Sim için anlatayım.

Sürüş Okulu Simulator oyunudur. 
Araba park etme ve Online oyun oynama, serbest sürüş modu ile trafik kurallarına uymadan istediğin gibi ve hızda aracını sür. İstersen suyun içinde ve dağlarda sür.

Kariyer ve Yarış, öğrenme, özgür (serbest) sürüş modları ile arabanı sür.

Dili ingilizce.

Size verilen hediye araba ile aracını sürebilirsin. Aracını 20, 30, 45 ve 60 KM ile hızlarda sürmelisin. Sadece serbest sürüş modu size özgürlük verir. Ancak her şey de özgür değilsiniz. Özgür modu ile hızlı araba sürebilirsiniz. Ancak oyun içi engellemeler sizi belirlenmiş alan için de aracınızı sürmeye yönlendiriyor. 

Kurallara uygun aracınızı sürün. Ve park revese yazısını turuncu renkte görüyorsanız bu aracınızı geri geri park edeceğiniz anlamına geldiğini bilin. (Park revese diye yazdım doğru ingilizce yazmış olmaya bilirim ama siz anlayacaksınız.)

Sağa ve sola dönüşlerde sinyal yakarak dönerseniz 50 XP puan ve bu yeşil renkle belirtilir. Kırmızı olursa renk sizden ücret kesintisi yapılacaktır. 

Trafik ışıkları yeşile dönerse bu size 100 XP puan demektir. Eğer kırmızı olursa bu sizden kesilecektir. Kırmızı olduğunda ceza ödemiş oluyorsunuz. 

STOP Tabelasını azıcık geçeseniz aracınızı durdurun. Bekleyin. Bu size 50 XP puan demektir. Kırmızı olursa ceza ödersiniz.

Bazı Tünellerde size 4 defa 100 XP puan verecektir. O Tüneller de mutlaka aracınızın farları açık olsun ve kurallara uygun hızda aracınızı sürün. 

Ayağında futbol topunu sektiren bir genç görüyorsanız yaklaşınca durun veya hızınızı düşük tutarak azıcık ilerleyin ve durun bu size 50 XP veya 100 XP puan demek. Oyunu anlamaya çalışın. Mutlaka başaracaksınız.

Sirenleri çalan suçluyu kovalayan polis otosu görüyorsanız bu size 100 XP puan demekir. Ancak hızınız düşük olsun. İsterseniz aracı durdurun.

Bisiklet sürücüsüne yol vermek için yapmanız gereken uygun zamanlama ve durma yerinde size 50 XP veya 100 XP puan veecektir.

Kırmızı yazılan 50 XP ve 100 XP, 200 XP, 250 XP ise bunlar ceza ödemeleridir. 
Eğer yeşil renkte ise ödülünüz veya kazancınızdır.

Kariyer modu 8 bölümden oluşmaktadır.
Sadece 8.son bölüm de ödül için video reklam izleme yoktur. Bilginize.
Kazançlarınızı veya ödülünüzü nasıl arttıracaksınız? Yukarıda anlattım ama onların dışında bir yol daha vardır.

Siren çalarak suçlu kovalayan polis ve ayağında top sektiren genç, bisiklet sürücüsü sadece bir defaya mahsus size ödül veriyor. 

Trafik ışıkları ve STOP tabelası ise birkaç kez size ödül veriyor. hızınız düşük olduğunda aynı trafik lambasının yeşil ışığından aracınızı ileri ve geri yaparak 100 XP puan tekrarı ile alabileceksiniz. Bu STOP için de geçerli.

En garantili ödül: Washington DC şehrinin 6 ve 7. Bölümünde. Denizin üstündeki köprüye gelin. Trafik lambasına doğru . Trafik kırmızı olduğunda köprünün kanatları açılır ve gemi geçer. Gemi geçip gittikten sonra kanatlar yerine oturur. Trafik lambası yeşil yandığında siz aracınızla düşük hızda ileri ve geri olarak aracınızı sürdüğünüzde ve bunu defalarca yaparak iki ile iki buçuk saatlerinde kazancınız 100. 000 $ oyun içi sahte paranız olacaktır ve kurallara uygun oyunu tamamladığınızda video reklam ile kazancınız iki katına çıkacaktır. Lütfen mola veriniz!.. 

Ve Siz böylece istediğiniz aracı satın alabileceksiniz.

Her iki sürüş oyununda da ödül kazanmak zor olsa da gerçek hayatın zorlukları gibi olmadığını ama seçeneklerin olabileceğini fark edeceksiniz. Seçenekler hem oyunlar  için hem de hayat içerisinde de var olduğunu bilin.

Oyuna kaldığınız yerden devam edip etmemek size kamış. Ancak mola verirseniz hem dinlenmiş olacaksınız hem de yemek yeme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. 
Lütfen mola verin!..

Son Sözler:

Oyunları sadece oynamayın.. Anlamaya çalışın!..

Oyunları oynamak için oynamayın...

Oyunu oyun da öğrenin...

Bilgi:

Ücretsiz Reklam içerir.

Görselleri inceleyin.

Driving School Sim görselleri:

Sağ alt resim de köprü var.

Not: Çok kısa bilgiler verildi. Siz de oynamak için oynamayın. Nasıl ödül kazanılır öğrenin. İstediğiniz arabaya nasıl daha kolay ve hızlı sahip olunabilir sorularına verecek bir cevabınız olsun. Bunun yöntemi anlamak ve nedir, değildir sorularına cevap aramak.

İlk başta ve defalarca oynadım ama bir türlü anlayamamıştım. Günler ve saatler su gibi akıyordu...  ve ben mutsuzdum.. istediğim arabayı alamamıştım. Allah'ın sayesinde oyunu anlamaya başladım. Ve ne mi oldu?

İstediğim araba verilen güncelleme sayesinde indirime girdi. Ödülleri hem arttırdım hem de biriktirdim. Sonunda o pahalı arabayı satın aldım. Hem de indirimli.

Evet kolay değil ama mutlaka siz de başaracaksınız!








Hiç yorum yok: