ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

8 Nisan 2021 Perşembe

Belki anlayan olur.

İnternet üzerinden ve aktarlarda birçok tedavi edici iddia edilen bitkisel ürünler mevcut.

Bazı okumuş insanların da bitkisel tedavi yöntemleri de insanlar üzerinde bir etki oluşturuyor. 

Etki, aktarların çoğalması bitkisel tedavi edici ürünlerin çok çeşitlendirilmesi basın ve medya da ilginin oluşturulması.... .

Çok eski tarihlerden beri hem sağlık hem de güzellik için bitkisel ürünler kullanılmıştır.

Günümüz de Tıp çok ilerledi. Her sağlık soununu henüz Tıp bilimi çözemedi. 

Tıp her sağlık sorununu çözemeyince veya insana hoş geldiniz diyemeyince ilgi alternatif tıp ismi verilen yöntemlere kayması hem bu yüzden hem de diğer olmaktadır.

Şunu insanlara tavsiye edeyim;

Sağlık çok önemlidir!.. O alternatif tıpçılar sorumluluk almazlar. Sadece paranız gitmez sağlık da gidebilir.

Kim olursanız olun farketmez! Karar ve tercihlerinizi doğru yapınız. Şüpheniz varsa veya soru işaretleri varsa ya da mutluysanız lütfen Allah'a dua edin, isteyin veya bir bilene danışınız.

Lütfen gerçek  hekimlere danışınız. 

Hekimlerimizin de güleryüzlü olması insan için çok iyi. Hekimler ve sağlık personelleri hangi yaşta olursa olsun güler yüzlü olsun.

Bu dünya ne bana ne de bir başkasına kalmaz... 

Hiç yorum yok: