ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

2 Ocak 2024 Salı

2 Ocak Salı 2024

Osmanlıcık yapanlar dincilikte yaparlar...
Topkapı Sarayını gezmek için paranız olmalıdır. Bugün Beşiktaşta Saraylar Müzesi var. Cumhurbaşkanlığı tarafından bu saraylar müzesi vardır. Eğer paranız veya müze kartınız yoksa ziyaret etme hakkınız kesinlikle yoktur.  

Küme oluşturan Erbakancılar ve diğer kümeler gibi giyinmek isterseniz cebinizde para olmalıdır. Kur'anı Kerim ticari bir ürün gibi alınır ve satılır. Hac ve Umre için cebinizde para olmadır. Yemek mi yiyeceksiniz onların lokantasında yine cebinizde para olmalıdır.

Rahmetli Adnan Menderes için yapılan müzeyi ziyaret etmek için bile cebinizde hem para olmalı hem de müze kart.

*******

Solcu kümeleri ise, Rusya'ya bedava götürmez. Rahmetli Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının mezarını ziyaret etmek için cebinizde para olmalıdır. 
Solcuların kitaplarına erişmek için bile yine paraya ihtiyaç vardır. Ulaşım için ve yemek için para olmazsa olmazdır.

********

Atatürkçülük yapanlar sizi bedava Anıtkabire götürmezler. Ne de Selanik'te bulunan Atatürk evine gitmek için bile cebinizde para olmalıdır.

Atatürkçüler iyi giyinir ama sizin cebinizde para yoksa onlar gibi giyinemez ne de pahalı restoranlarında yemek yiyemezsiniz.

********

Görüldüğü üzere siz sadece onlara eleman olduğunuzda onların işleri yapılır ama ay sonu cebinize giren para ile borç ödersiniz.

Yine görüldüğü üzere her küme için olmazsa olmazı para. 

Ülkemizi Halk Yönetirse ülkemizin zenginlikleri halka karşılıksız ve ayrımcısız yansıtılmalıdır. Eğer siz doğru akıl, birlik, barış ve çıkarsız, siyasetsiz yapacaksanız Hayat Bedava olur.

2023'ün son günlerine doğru mecliste konuşma yapan Mehmet Şimşek, paranın olduğunu söylemiştir. 


Yıllar önce de denilirdi; İşsizlik sigortası ödeneği kasada kalıyordu. ben de demiştim ki az verdiklerini gördüğümden bunu vermediler olarak değerlendirirdim.

Yani para var. Halka verilmediği için ve onların kölesi olmadığımızdan para görmeyiz. Köleler değil lider ve bazıları para görür.  Ha, nasıl görürüz parayı? Suriyeli Mazlumlar gelince para göründü. Afetler de para göründü. Erdoğan sıraya girmeden TOGG siparişi verdiğinde de görürüz parayı. Camiler, müzeler, köprü, yollar, bazı vakıflarda, Erdoğan'nın makam verdiği insanlarda. Gibi ve gibi para böyle görünür, kardeşlerim.

Hakkınız olan iyi hayat değil;  ülkemizi yönetenler veya kümelerin izin verdiği ölçü de onların sunduğu kader ve hayat yaşanılır ülkemizde. 

Hatırlayın, Madımak, Ogün Samast ve benzeri. Bunlar nasıl oldu? Ogün emir aldı ve o emri uygulayınca katil oldu. Farkında mıydı kullanıldığından ? Hem evet hem hayır. Kümeler insan yönetimi ve kullanımı sanatını kullanırlar. Bu hem ustalıkla yapılır ya da acemice netice de Katil olarak damgalanır fidanlar. Ogün konuşsa bile ne konuşacak ki? Anlayabiliyor mu? Kullanılmış bir insan idi ve Katil oldu. 

Madımak ise;  saf müslümanları sözde müslüman kümeler tarafından kullanıldı. 
Bu konu içimi yakar. Madımak içimi yakar.
O saf ve cahil müslümanlar kullanıldı. Sözde müslüman görüntü ve dil sergileyerek maskeli sahte kişi ve bulunduğu örgütlerdi.

Madımak için ne yazsam ne fayda ; ne Erdoğan ne de diğer kümeler suskun!..

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını ateşe atanlar suskun... 

 İzmir'de  deprem olmuştu... O deprem de binalar kum gibi idi.. ve vefat eden vatandaşlarımız. Ne oldu? Tunç Soyer öncesine dayanan yönetimlerin yapıları denetlemediği ve CHP'nin büyük oy aldığı ve böylece yerel yönetimler CHP'nin olmuştu. Bazı Yerel yönetimler hariçti. CHP'nin yüksek oy aldığı ve yıllardır İzmir CHP der ama o deprem afetinde gördükki sorumlular hapse atılmamış ve suskun CHP. Ucu Erdoğan'a kadar dokunur Afetler... Maalesef ne yerel yönetimlerden, kaymakam ve valiler ne de CHP ve Erdoğan partisi dahil haklarında soruşturma açılmıyor. DOKUNULMAZLARA DOKUNULAMAZ, kardeşlerim.



Not: Bu yazı; eksik, hatalı, yanlış, doğru veya doğru olmayabilir. 

Bilgi kaynağım sadece Allah. Güzeli ve doğruyu bulursanız bu Allah'tandır. Diğerleri bendendir. Beni Mahkemeye verebilirsiniz.
Benim arkam önüm ne de sağım solum yoktur. Elhamdülillah! Sadece Rabbim Allah'ım var. Elhamdülillah!

Doğruyu konuşmak isterseniz eğer dürüst olun ve kümelere eleman olmayınız.

"Ne Padişahlara kaldı bu dünya ne de Sonraki nesillere ve hiçbir kimseye de kalmaz bu dünya".

Yerel Seçim başlaması bugün itibariyle resmi olarak başlamıştır. Ondan önce igördüğünüz afişler ise bu işler böyle.

* Eğer para olmasaydı ülkemizin kümeleri, küme vakıfları, küme dernek ve STK'ları olmazdı. * "Kümeler Halk için değildir. Halkın parasıyla ve halktan sağlanan elemanlarla lider ve bazıları iyi hayat yaşar".


Türkiye Cumhuriyetini Halk Yönetmelidir. 
Kanun önünde herkes ayrımcısız eşit olmalıdır.

Son not: Ben doğru nedir bilmiyorum. Bilgi kaynağım Rabbim Allah. 

Ancak doğru ve güzeli bulursanız bu Allah'tandır. Diğerleri bendendir. Netice de ben İnsanım kaliteli ve yalansız bir yazı yazamamışsam ben hatasız değilim. Haklarınız için beni kanuna uygun dava edebilirsiniz. 


Hiç yorum yok: