ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

13 Ocak 2024 Cumartesi

Ülkemiz için


Ayasofya için yıllardır sabırla yürüdüler ve imkan fırsat ile olunca kendi sahte güçleriyle hemen koşarak gittiler ve  Ayasofyayı açtılar.

Taksim Camii için de koşanlar.... 

Dün şehitlerimizin haberini Medyadan okuyordum. İnternet pahalı ve gerikalmış hız ve teknolojisi olsa da; "sağolasın internet".

Bir şehit ailesinin çadırda kaldığı medya da sunuldu. Ama her nedense sadece Haluk Levent ve Can Kaya isimli ünlü kişilerimiz görmüş. İyi ki de görmüşler. 

O Erbakamcılat 1999 günü neredeylerse artık o küpeli gençler vardı Nasuh Mahruki yönetiminde. İnsanları 1999 İstanbul depreminden enkazlar altından insanlara el uzatanlar vardı. O el uzatanlardan Nasuh Mahruki ve küpeli eğitimli gençler vardı. Ha, bir de kamu ve kurumlar. 

Ne isterdim. Ülkemizi Halk Yönetsin.
Benim Nasuh ile bir derdim olsa bile bu teşekkür edememekten kemdime dert edinmişliğim olur ancak.

Erbakancılar hayatımıza siyaseti getirdiler ve böylece merhabamız olmadı kardeşlerle... Anlayana bu kelimeler. (Anlaşılır ifade ile Nefsani...)

Erdoğan'a yine çok sonra aynı o yıllar önce o şehit çocuğunun fakirliğini çok çok sonra farketmesi... 

İSLAM ERDOĞAN TARAFINDAN İNDİRİLEN İKRAM EDİLEN DİN DEĞİLDİR.  

İSLAM VE KUR'AN ALLAH'IN BİZE HEDİYESİDİR. 

DOĞRULAR DEĞİL İMİŞ EĞRİLİK İMİŞ ASLINDA DOĞRU ONLAR İÇİN. HANİ AKIL, KALP VE ADALET EY, ERDOĞAN İLE ERBAKANCILAR ?


Önemli!

Ülkemizi Haluk Levent Yönetsin istiyorsanız lütfen imza kampanyası başlatınız.

Veya ülkemizi Halk Yönetsin istiyorsanız lütfen siyaseti def ediniz. Birlik ve barışçıl adil bir ülke yönetimi olsun. Fakirliği sonlandırın.

Erbakamcıların ne de başka kümelerin elemanı olmayınız.

Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir.

Ben asla bilen bir insan değilim. Doğru olmayabilir kelimelerim.

Şehitlerimize Rabbimden Rahmet hayattaki yakınlarına Sabır dilerim. Herkese Allah Sabır versin. Amin. 

Hiç yorum yok: