ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

3 Ocak 2024 Çarşamba

Ekonomi Ve Türkiye

Bu kolaj Microsoft'un sunduğu Yapay Zeka tarafından oluşturuldu. Telif Hakları içerebilir.

Ülkemizin dışarıdan gelecek paraya ihtiyacı yok. Erdoğan der ya, 'sıcak para'ya da hiç ihtiyacımız yok. Hamdolsun ki yok.

Erdoğan yerel yönetimleri kolaylıkla aldı da ne değişti ? Cumhurbaşkanlığını kolaylıkla aldı da ne değişti ?

Sözün özü: "Hiçbir şey değişmiyor".

Ülkemizin Antalya, Konya ve İstanbul, Adana ve benzeri illerimiz bir ülke gibi. Ne anlıyoruz?
Kendi üretiyor, satıyor, sanayii ihraç ve ithal ediyor ve böylece kendi ekonomisini oluşturuyor. Anlaşıldı mı? Yani illerimiz bir ülke gibi maşallah.

Erdoğan ve partisi boş işlerle ilgilenmeseydi, devletimizi de devletçik yapmak için çalışıp ülkemiz için gizli tehdit içermeyip Hakka Hizmet için çalışsalar vatamdaş evine eli boş dönmezdi.

Erdoğan ve vakıfarı mutlu ekonomiyle yaşayacakları yerine Hakka gerçekte hizmet için koştursalardı ülkemizde ne fakirlik olur ne de işsizlik ve sorunlar olmayacaktı.

Erdoğan ve kümesine akan para musluklarının kaynağı halktır. Düşünün.

Ülkemizim yeraltı ve yerüstü kaynağı olmasa bile kalkınma yaşanır. Hamdolsun.

Ülkemiz için doğru akıl yerine kümelerin aklı ile hareket edildiği için fakirlik, işsizlik, çok fazla Çin ithalatı ve borç içinde birçok insan dahil pahalı hayat üretiliyor.

Ekonomistler Akılsızların Hatalarını Çözmüş olsa idi Sayın, Kemal Derviş çoktan çözmüş olacaktı. Bazı kimseleri tenzih ederim ve şöyle derim; Aklımızı kullanmadık. Bu akıl kullanmama işimizi Futbol camiasında da görmek mümkün.

Bugün kü Ekonomistlerin süslü kelimeleri ile ne de Merkez bankasının başkanın hamlelerinde ve de Mehmet Şimşek'in kurtarma politikal çabasında aramamalıyız ülkemizin refahını.

Allah'ın verdiği akıl işletilse bu siyasetsiz ve politiksiz olarak çözüm bulunur ve her il bir ekonomi gerçeğini görmezden gelinemez bir gerçekle başlanırdı.
Ve böylece ne borçlu insan ne de fakir insan olacaktır. Emekli ve çalışanların parası erimediği gibi hayat pahalılığına hiçbir vatandaş ayrımcısız ezilmez, kardeşlerim.

Süslü kelimelerle ülke ekonomisi değil kümelerin ekonomisi refah hayat mutluluğu yaşıyorlar farkında mısınız?

Allah'a hamdolsun ne Erdoğan'a ne de diğer zümrelere hiç de muhtaç değiliz . Elhamdülillah! 

Anlaşıldı mı? Yani Allah'ın verdiği aklı kullanmalıyız. Doğru ve yanlışı Allah bildirmiş. Öyleyse doğruyu sadece Allah için yaparsak fakirlik bile olsa bu en güzel gül şerbeti olur.
Onların sunduğu fakirlik şerbeti çok acı ve iğrençtir. 

**********

Ben bu yazımdan önceki yazımda neden Maçoğlu dedim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adaylığı için ? 
Cevap:
Türkiye Kominist Partisinden Tunceli ilk Ovacık ilçesinin belediye başkanı ve bugün ise Tunceli Büyükşehir Belediye Başkanı olur kendisi. 

T.K.P ülkemizde olumsuz değerlebdirilir ve istenmez. Ben bu olumsuzluğun çözümüne kardeşlik sevgisi, ülke kardeşliği ile çözümüm şu olacaktır; T.K.P siyasi partisinin üyeleri dahil Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarıdır. 
Ülkelerine hizmete teşvik içeren davetinde bulunmak suç değildir. 

Düşünün, bizler kim olursak olalım Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyız ne Apdullah Öcalan isimli katilin ve ideolojisinin ne de Rusya, Çin, Kuzey Kore'nin vatandaşı değiliz. Hamdolsun.
Biz her bir birey olarak tüm hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Hamdolsun.

Maçoğlu veya başka kişi bile yönetse yerel yönetimi veya ülkemizi eğer fakirliği sonlandırıp ve hayatı bedava yapacaksa, halkı ve tabiatı mutlu edecekse benim için kimliği insan...  Anlaşılıyor mu? Komünist kardeşlerle bile mutlu oluyorsak bu 'faso fiso' . Mutluluk varsa gerisi faso fiso. 

Hatırlatayım, İslamda Müslümanın Müslümanla kardeşliği vardır. Doğru. Ülke kardeşliği de var Dünya kardeşliği de var. Bazı kimseler eleştiri getirmeden evvel açıkladım.

Barış iyidir ve faydalıdır. Birbirimize asla düşman olmamalıyız!

Ülkemizi ve ülkeleri Halk Yönetmelidir.


Hiç yorum yok: