ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

9 Ocak 2024 Salı

Haberler

8 Ocak 2024 itibariyle İstanbul'un ilçesinde bulunan Fatih Camii'nde bir bıçaklı yaralama eylemi gerçekleşmiştir.

Genç bir erkeğin Camii içinde cemaat ve imam varken slogan atarak ve sonrasında o kişinin imam ve bir kişiyi bıçakla yaralama eylemini gerçekleştirmiştir.

Medya da yansıyan bu haber ve eylemini yapan kişinin amacının bilinçli olarak bu eylemini gerçekleştiğine dair bir görüntü var medya da. 

Allah şifa versin yaralılara. 

Bu habere yapılan yorumlar çok duygusuz ve akılsızca, o kişinin eylemine taraflıl gibi.

Ülkemiz de hepimiz askerlik yaptık ama bazıları akılsızca yazmış haber altına yorum.

*********

Bir kargo firması tarafından nakliyesi yapılan Zirai İlaç tabiriyle Kimyasal tarım ilacı nasıl oluyorsa nakliye sırasında dökülüyor ve temas eden nakliye personelleri kimyasal etkiyle sıhhatleri bozuluyor. Hastahanede tedavi altına alınan nakliye personellerine Allah'tan şifa dilerim.

Zirai İlaçların tehlikeli olduğunu ve insana zarar verdiği görülmektedir. 
Yani, Tarım ürünlerinden yemesek daha iyi.
Maslesef, Zirai ilaçlar yüzünden beslenemezsek hastalıklara karşı nasıl dirençli olacağız ?
ben bile hastayım ve hala düzelemedim.

Neden gerçek tarıma benzer ürünler  çok az ve pahalı ? İnsan için çok önemli gerçek tarım ürünleri. Seracılık değil gerçek tarım. Anlaşılıyor mu?

Halkın sağlıklı beslenmesi için et, süt, yumurta ve tarım ürünleri hem çok pahalı hem de gerçek ürün olup olmadığı ise muallak.

Halbuki et, süt, yumurta ve tarım üreticileri hükümetten destek aldıkları halde yine ticari hayat bize gerçek gıdaya erişiminde pahalı hayat engel olduğu gibi ne olduğu bilinmeyen ürünlere her yerden erişim var ve onlar da biraz pahalı. 

Hükümetin hatalarını halk sağlığı ve canıyla ödememelidir.

*******

TRT dahil Medya da Murat Kurum'un reklamı yapılırkem TRT'nin devletin kanalı olmadığı ortadadır. Diğer adaylar neden kendisini ve projelerini tanıtma hakkı yok ?

Erdoğan adalet der ama maalesef adalet Erdoğan imiş.

Medyamızın çoğu zaten Erdoğan'a ve partisine hizmettiklerinden ne tarafsızlık olur ne de objektif olunur. Böylece halk bilgiye erişimde maalesef Erdoğan ve elemanlarının sahte şovu ile kafallar ütülenmiş olmaktadır.

Maalesef ülkemizde medya TRT dahil gerçek ve doğru medya yoktur.


Not: bu birçok yazımı okuyun. İlk kez yazmadım. Ve ilk kez Erdoğan ve kümesini eleştirmedim. 

Elbette ben bay doğru ne de harika değilim.
Bu yazı çok doğru olmamış olabilir. 
Ben kesinlikle bilmiyorum.

Her şeyin en doğrusunu Allah bilir.


Hiç yorum yok: