ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

25 Ocak 2024 Perşembe

Kara Para

Kaynağı belli olmayan parayla fenomenleştirilenler zenginleştirildi.

Kara para = Haram paradır.

Selin Ciğerci'nin hesaplarına yetkililerce el konulmuş. Araştırılıyor.

Selin Ciğerci'nin sözde çocuğu devlet korumasında olmalıdır.
Selin Ciğerci gerçek bir kadın değildir.
Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra da araştırılmalı ve kendilerinden olmayan o çocuğu devlet korunmasına alınmasını istirham ederim.

Birçok kişi birden bire zenginleşti. Nasıl ?

Halka cömert olmayan patronlar ve Erdoğan devleti dünya para harcıyor. Uzay Macerası da bunlardan biri. Fenomenler, reklam şirketleri, ünlü kişiler, filmciler, müzisyenler, şarkıcılar, ve benzeri. Bunlar patronların ve Erdoğan'nın zenginleştirdiği kimseler, şirketler.

Halka, işçiye, emekliye cömert olunsaydı TÜRKİYE CUMHURİYETİ KALKINMIŞ OLACAKTI. Uzay Macerası değil gerçek Uzay Araştırma Merkezimizi yapar Türkiye Cumhuriyeti halkı. 

Halkı Küçük Ve Aptal sanmayın Efendiler! Üzülürsünüz ve de şaşırırsınız.

Allah için doğrular yapılsa idi ben neden bunları yıllardır yazıyorum? Birçok yazım var okuyun. 

Allah için doğru olsalar idi ne Tarihimiz ve tarihi kişiler ve İslamiyet kullanılır mı ? Kullananların kasaları parayla doluyot da halk fakirlik çekiyor. Bu Allah'tan reva mı? 

Allah'a kulluk edenlerin derdi insanları kandırmak değildir. Allah'a kul olanlar Davasını adil mahkemede görür... Erdoğan anladın mı? 

Açık ve net ifade edeyim;
Halkı kandırmayın üzülürsünüz,
Halkı aptal sanmayın pişman olursunuz,
Halka iftira atmayın rezil olursunuz
Kendi aptal işlerinizi halka maletmeyin sopa yersiniz..
Vesaire. Allah'tan korkun ve doğruyu yapınız.

Not: Her şeyin doğrusunu sadece Allah bilir.
Ben bilen bir insan değilim.
Arkasız bir insanım. Hamdolsun.
İstediğiniz ilimizden mahkemeye hakkımda şikayet dilekçesi veriniz. Davanızın sonucunu Allah bilir ancak kazanacağımı düşünmüyorum.

Erdoğan ve elemanlarından oluşturulan devletçiğin halktan bir kişiye biçtiği değerin maddesel değeri 27, 300 Türk Lirası. Efendiler ve elemanları yanınıza kalmaz. 

Bir motokurye vefat ediyor... Somali Cumhurbaşkanının oğlu ülkemizde olması ve araba sürmesi, arabayla ilgili ve ülkemizde ne amaçla ve hangi kanun maddesiyle sahip olduğu nasıl oluyorsa da hakları vesaire elbet Erdoğam ve Devleti Allah yanınınıza bırakmaz. Bu konuyu basından okuyabilirsiniz. 

İşte o vefat eden halktan kişi motokuryeye biçilen değer 27, 300 Türk Lirası olarak tüm biz halkın değerini bu kadar ucuz ortaya koymuştur. Halkın değeri 27, 300 Türk Lirası. Anlaya bildiniz ise kula kul olmayınız. Erdoğan'a övgüler saçmayınız.

Ülkemizi Halk Yönetmelidir.




Hiç yorum yok: