ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

12 Ocak 2024 Cuma

Hayırlı Cumalar

Çanakkale ilimizin bir ilçesinde çamurlu su akarmış musluklardan.5 yıldır musluklardan çamurlu su akıyor.
Haberlerde gördüm bu arzu etmediğimiz konuyu.

Ben vali olsaydım yapacağım ilk şey belediye başkanı ile birlikte birkaç kişiyi hapse atardım. Halkı bu durumdan kurtarmış olurdum. 

osmanlıcılık yaparak ceplerini dolduranlar Osmanlı İmparotorunu bile tanımazlar. İmparator İsrail'e hiç kayıtsız kalır mıydı? 

Çanakkale Valisi Osmanlı Valisi olsa idi yıllarca uyumazdı. Halk sıkıntı çeker iken Vali öylece uyuyacak öyle mi!? 
Erdoğan'nı alkışlayanlar ne zaman fark edecek yahu?

Osmanlıcılık, dincilik ne de Atatürkçülük yapmam. Hamdolsun. 

Osmanlıcılık yapanlar kendi menfaatleri için kullanıyorlar Osmanlı Tarihini. Gençlere önem verdiğini iddia eden Erdoğan ile İmparator Fatih ile arasında dağlar kadardan da öte çok büyük fatk var. 

Türkçülük yapanlar ile Cengizhan arasında çok çok büyük fark vardır. 

Keşke Türk Kağanlarından ve Osmanlı İmparotorlarından feyz alsalardı da kullanılmış bir Tarih olmazdı... 

Sözde Türkçülük ve yine sözde Osmanlıcılık yapmak ile fayda aynı şey hiç değildir. 
İslamiyet ve Tarih cımbızla seçilen, seçilenleri menfaate, çıkara göre yorumlamak vatan sevgisi dahil değildir. Allah'a sevgi içermez. Allah'a inanç içermez. Dünya hayatı ile ilgili işleri ve bundan kazanılan menfaat ve çıkarları içerir. Maalesef içerdiği şeyler ise dünyalıktır. Dünyalık: hırs ve arzular, nefis, maddi hayat, çıkar ve menfaatler... gibi. 
Anlıyor musunuz? Atatürkçüler, Erbakancılar, Fettullahçılar, Adnancılar, Osmanlıcılık ve Türkçülük yapanlar, Solcular. Her biriniz anladınız mı? Önce oku ve sonra düşünün.



Not: Ben bilen bir insan değilim. 
Ben, bay harika hiç değilim.
Ben, bay doğru asla değilim.

Allah daha iyilir her şeyi ve doğruyu da.

Para ve şöhret için çalışanlara bu sözler nasihat olsa da doğruyu yapsalar.

Size bedava bir bilgi, sakın çöpe atmayın!

bilgi:

Önemli olan Allah'ın rızası için sevdiği şey iyiliği yapınız. 

Halkın cebinden aldığınız para ile zengin olacağınıza halkı mutlu edin. Tabiatı mutlu edin. Allah da sever iyi ve güzeli yaparsanız.

Osmanlıcılık, Atatükçülük, Solculuk, Dincilik Milliyetçilik ve şiar değil işin sırrı: ALLAH'A HAMD VE KULLUK, KARŞILIKSIZ İYİLİK, ALLAH SEVGİSİ.....

Yıllardır yazılarımda anlatmaya çalıştım ama başaramadım. Çünkü hayat çok pahalı, devlet ve belediye kapıları kapalı, ..... vesaire. Eğer anlaşılsa idi kapılar açık olurdu.  Seçmece işler seçilmişler... Asıl kişiler mutlu ceplerinde ki parayla ama o halktan ince ince seçilenlere 3-5 kuruş İETT bileti.

Siz siz olun doğruluktan ayrılmayınız. Rabbinizden ayrılmayın.

Gençlere Tavsiyem; 
En gerçek lider peygamberlerdir. Halifeler de kıymetlidir.

Türk usülü el öptüğünüz lider sizin kiranızı ödemeyip nasihat ile sizi uğurluyorsa o lider lider değildir. Kiranızı ve borcunuza karşılık istiyorsa o liderin eli öpülmez. 

Gençler; liderlerin elini öpmeyin ne de onları övmeyiniz.

Eli öpülesi Asker Komutanlardır. Anne ve babadır. Bazı Anne ve Babaların eli öpülmez.

Gençlere ellerini öptürüp kendilerini övdürenler asla Lider değildir.
Osmanlıcılık yapan o sizlerden yaşça büyükler neden size gerçeği anlatmıyor?

Mesela, Bu günün liderleri zenginleştirilen liderleri ve yine kendi kümesine bağlı vakıf ve stk'lar zenginleştirilirken Osmanlı İmparatorluğu yıllarında Hacı Bayram Veli vardı. Hikayeyi bulun. Bazı hikayelerden biri Camii'lerin hiç umulmayacak şahıslarca nasıl yaptırıldığı... bu hikayeler Osmanlı Yıllarında bulun. Öyle ne de şöyle demekle olmaz. 

Öyle herkesi övmeyin.




Hiç yorum yok: