ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

24 Ocak 2024 Çarşamba

Alper Gezeravcı için neden sözde astronat dedim?

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi Devletçik yapanların biri Erdoğan.

Örneğin, Tamer Kamerdağlı bir oyuncu kendisi. Çocuklar duymasın TV'dizisinin aktörlerinden. Canlandırdığı karekterin adı Haluk.

Tamer, Erdoğan'nın gönlüne hoş gelen kelimeleri ve fotoğrafları basına yansıyınca Erdoğan kendisine Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Koltuğunu verdi.

Yani Erdoğan için kendisini öven ve alkışlayanlara makam ve görev icazetleri vermesidir.

Diğer örnek, İstanbul'da Botaş'ın açılışı vardı. Ben o yıllarda İSMEK kursiyeri idim. Ve öğretmen konuşmasını yaptı ve aşağıya doğru indik ve binadan çıkmış olduk. Bir İ.E.T.T otobüsünün bizi alnak için beklediğini gördüm. Sonrası malum. Artık Botaş'ın açılışındaydık. Basın mensupları konuşma yapacak Erdoğan'ı bekler birçok kişi gibi alana insan taşınarak ve bu taşıma işini İ.E.T.T üstlenmiştir. Talimat Erdoğan'dan.

Kameralar önümde kalabalığa hitap eder Erdoğan. O kalabalığı oluşturan Erdoğan'nın talimatı olmuştur. Erdoğan basın mensupları önünde boş bir alan oluşturulmamış ve konuşmasını sürdüren Erdoğan.

Alper Gezeravcı öylesine seçilmediği aşikardır. Yani, Erdoğan'nın kriterleri rol oynar seçimlerde belki de elemanlar yardımcı oluyordur. 

Alper Gezeravcı tesadüf eseri bulunmuş bir kimse değildir. Atatürk için güzellemeler medya önünde şirinceliktir.

Böylesi kimseler hiç adil olur mu?
ya da onlarn tabiriyle hakkaniyet ?

Allah için doğru olsalar idi adalet ve haklar, hukuk çöpe atılır mıydı? Ayrımcılık olur muydu?

Yani burada sonlandırayım yazımı. Siz halksınız kendinizi Erdoğan'a kullandırtmayın.
Müslümansanız lütfen iyi düşünün ve aklı kullanın. Birçok yazım var okuyun.

Eğer fatkına varırsanız benim yazımda kin, nefret, öfke ve kuskançlık içerip veya içermediğini anlayabileceksiniz. Ancak akıl sizin ve vicdan da. 

Allah'tan başka İlah ve Tanrı yoktur. Fanilere kul olmayın.

Not: Her şeyin en doğrusunu sadece Allah bilir. Ben bilen değilim. Eleştiri hakkınız var ve birçok hakkınız var. Erdoğan ne de başkaları size sahip çıkmaz!.. Siz halksınız ve değerlisiniz.

Son bilgi: İlham için ALLAH YETER. ALLAH'TA BOL İLHAM VAR GEL AL.

İlham alacaksan ne Erdoğan'a uğra ne de Alper Gezeravcı'ya da uğrama. 

Allah en hayırlısıdır. Allah ilham da verir ve sana doğruyu gösterir.

Son not: Bana inanmayın ama aklınızı kullanın. Fani Murat bir gün Rabbine kavuşacak.

Ülkemizi Halk Yönetmelidir.


Hiç yorum yok: