ÖNEMLİ ! / IMPORTANT !

Sayın Ziyaretçi, Benimle ilgili ve ilişik, ilişkili Sosyal Medya (Instagram ve Twitter) üyeliklerimi sonlandırdım. Web siteleri, resim ve video vb. sosyal medya adres, etiket, vb. herşeyi dikkate almayınız! ❤ 💜 💛 💙 💕 💚🌷🍀🌻🥀🌹🏵🌼🌱🌸🌺🌿💐 ⛵⭐⭐🌞 Dear Visitor, I have terminated my related Social Media (Instagram and Twitter) memberships. websites, images and videos etc. social media address, tag, etc. ignore everything! Mr. Murat YAZGI English: Google Translate. 1June 2021 /Istanbul, Turkey

2 Ocak 2024 Salı

Kızıl Goncalar


Böyle bir haberi basında görünce ben de birkaç kelam edeyim istedim.

Ülkemizde FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar isimli TV dizisinin platosu taşınıyor ve birçok yasak, engellemelerle karşılaşılıyor. 
Neden ? Hayata Müdaheledir. 

Hatırlayın, özel bir TV Kanalında Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı, savaşları ve icraatleri kurgulanmış olarak TV dizisi ile evimizin ekranlarına getirildi. Bu TV dizisinin adı Muhteşem YüzYıl idi. Erdoğan ne der; Türkiye YüzYılı. Erdoğan ilhamı nereden almış ? Elbette o çok eleştirdiği Muhteşem Yüzyıl ismi ve diziden olsa gerek değil mi?

Erdoğan ve kümesinin gücü yetmiyordu platoyu taşımaya, engellemeleri de diziyi yayından kaldırmaya. Evet, Erdoğan ve kümesi, diğer yakın kümeler Kızıl Goncalar TV dizisine yaptıkları, yapılanlar Muhteşem Yüzyıl'ın halk tarafından tutulması karşısında çaresizlerdi ama Kızıl Goncalar dizisinden intikamlarını alıyorlar adeta.

Muhteşem Yüzyıl TV dizi tamamiyle doğruyu içermeyip kurgu olduğu için ancak bazı doğrular içeriyordu veya doğruya yönveriler içermeydi. Halkın gücü karşısında Erdoğan ve kümesi ve yakın kümeler çaresizdir. Elhamdülillah! Muhteşem Yüzyıl dizisi ile insanlar azıcık da olsa bilgi aldılar. Bilgi maalesef TV dizileriyle değil sadece bazı TV dizileriyle mümkün. 

Mesela, Erdoğan'nın TRT' si olmuş Devletimizin kanalında gösterime giren iki TV dizisi, bunlardan ilki; Diriliş Ertuğrul ve sonra Abdülhamit TV dizileri. Erdoğan'nın bu iki sözde tarihi dizileri hiç eleştiri almazdı ve izleyeni de vardı. Bu iki dizinin para kaynağı ise Türkiye Cumhuriyetinden alınan halkın parasıdır. Özel kanal için yapılan diziler için para ise kısmi halktır.

Oysa Erdoğan ve kümesi, diğer yakın kümeler neden Peygamberlerimizi anlatan filmlere ve çizgi filmi eleştirmediler. Çok mu doğru Peygamberlerimiz anlatılıyordu o film ve dizilerle? Çizgi filmi hiç izlediniz mi?

Allah ve Peygambere ithaf edilen şarkılardan paralar kazanılır ama  eleştiri dahil yoktur. 

İslam Ve Osmanlı tarihi ve tarihi kişiler bazı kümelerce ticari değer atfedilerek para kazanılıyor. Kümelerin Ekonnomik Refahı Yaşarlar. Ancak halk refah hayat yaşamaz.

Kızıl Goncalar TV dizisi ile anlatılan bilgiye sahip değilim. Bunu neden yazdım siz doğrunun ne olduğunu bulun diye yazdım.
Kimseyi ve icraatleri savunmadığımı da bilmenizi isterim.

Bu blog da okuduğunuz kelimeleri parayla satın aldığınız ve Medya da bulamazsınız.
Ya basın AKP'li ya da CHP'li olacak ki ekmek yesin. Basının yapacağı bir şey yok.
Eğer bir kümenin elemanı olmayan basın mensubu evine aç gider. 


Maalesef ülkemizi kümeler yönetir onlar ne derse o olur. Halk gücünü Allah'tan alır ve eğer doğruyu yaparsa halk ülkesini kalkındırır ve fakirliği sonlandırmış olacaktır, kardeşlerim.

Hayata Müdahaleler Kümeler için doğru olsa da aslında yanlıştır kardeşlerim. X Twitter hesabımı kapatma nedenimlerinden biri de bu olmuştur.

İzlediğiniz her İslami film ve farklı konulu filmler asla doğru değildir.

Ülkemizi Halk Yönetirse  doğru sanılan aslında 'yalan' korkup kaçacaktır. 

Ülkemizi ve ülkeleri halk yönetmelidir.





Önemli! Ben hiçbir kümenin elemanı değilim. Elhamdülillah! Ancak kendini gizleyerek evine ekmek götürmeye çalışan kardeşlerime selam eder ve onları tenzih ederim. 

Ekmek yemek için ya onlar gibi davranırsınız ya da benim gibi hiçbir küme arkanız yoksa aç kalırsınız. Allah'a hamdolsun aç değilsem bile zorluklar yaşıyorum ama şiayetçi değilim. Elhamdülillah! 

Benim birçok yazı, görsel, ses ve videolarım var. Ben bay harika değilim. Elhamdülliah! 
hatasız ve kusursuz değilim. Bilgi kaynağım Allah. Eğer iyi ve güzeli, doğruyu bulursanız bu Allah'tandır.  Beni dava edebilirsiniz. İşiniz kolay, çünkü arkasızım.

Teşekkür:
Google, Microsoft ve Open Source 
Onlar olmasaydı ne yapardım, bilmiyorum. 
Allah hepsinden razı olsun.





Hiç yorum yok: